De Klussenier Jeroen Muller

De Klussenier Jeroen Muller
De Klussenier Jeroen Muller

Valkhoek 80
3201 SM Spijkenisse

Dien uw aanvraag in »

0181 76 40 05
06 4684 8446
j.muller@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 24411362

Mijn werk

Even voorstellen

De Klussenier Jeroen Muller vormt samen met een team van vakmensen een professioneel klusbedrijf wat iedere verbouwing voor u kan verzorgen. In Spijkenisse en omgeving zijn zij beschikbaar voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden in of rond uw woning en bedrijfspand.

Wilt u een aanbouw laten realiseren of meer woonruimte creëren door de zolder te om te bouwen naar een slaap- of werkkamer? Wilt u uw badkamer of keuken laten verbouwen of zoekt u een bedrijf voor onderhoudswerkzaamheden? Of het nu gaat om het oplossen van een lekkage, het herplaatsen van een dakpan, of de verbouwing van een compleet pand, wij zorgen graag voor de vakkundige uitvoering.

Met jarenlange ervaring in de bouwbranche staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardig werk. De afgelopen jaren hebben wij de meest uiteenlopende en speciale projecten uitgevoerd. De projecten die wij uitvoerden in de tv programma’s van RTL4: “Welcome Home” en “Help, mijn man is klusser” behoren zeker tot de speciale projecten.

In 2011 waren wij onderdeel van het vaste klusteam van het televisieprogramma “Help mijn man is klusser”. In de seizoenen van het tv programma “Welcome Home” die uitgezonden zijn in 2012 en 2014 heb ik als hoofdaannemer samen met mijn klusteam en de vrienden en familieleden van de hoofdpersoon meerdere grote verbouwingen tot een goed einde gebracht, link. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de Praxis workshops en voer ik werkzaamheden uit voor de Praxis Facebook like en deel acties. Zie bijvoorbeeld de volgende filmpjes: 
deurslot Corrie
lamp vervangen José
deur afhangen vader Marleen
plinten leggen Monique

Afspraak=afspraak geldt bij ons op ieder gebied, bij de eerste afspraak maar ook wanneer het gaat om garantie. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Wij adviseren en denken graag met u mee. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Spijkenisse.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Spijkenisse voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Door Sigma Coatings erkend Flexidur houtrenovatie-specialist. Hij lost houtrot in uw deuren en kozijnen vakkundig op.
  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Elektrawerk
  • Vloeren leggen of renoveren
  • Timmerwerk
  • Schilderwerk

Beoordelingen van klanten

Ik had in eerste instantie een klus aangevraagd bij een Klussenier. Toen deze niet beschikbaar bleek is eea keurig overgedragen aan een andere Klussenier. Goede service.HT uit Spijkenisse

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...